2019. szeptember 23., hétfő; Tekla

Kedves Barátunk!

Szeretettel köszöntelek az immáron valóban megújult élő honlapunkon! Elsőként szeretném megköszönni  Segítőinknek, Szponzorainknak >>>

Loginnév: Jelszó: Regisztráció
Legfrissebb híreink:
Eseménynaptár
2019. szeptember 23., hétfő
Tekla
H K Sz Cs P Sz V
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30            
 
Ajánló
Életmód
 
Ezotéria > Bemutatkozó
Bemutatkozó
Kedves Látogató!Ez a rovat arra született, hogy ha elkap az ihlet, vagy épp hozzájutok valamilyen építő jellegű íráshoz, akkor azt közzétegyem abban a szemléletben, aminek kicsit több köze van a nem anyagi dolgokhoz, mint az általában szokásos. Így szükségszerűen a szerintema kulcsszó, az írások tartalmában, mert hiszen senki sincs, aki megmondja mi a frankó, mikor mit kell tenni. Elég okos vagy Te ahhoz, hogy tudd, mikor mit kell tenned, még akkor is, mikor nem érzed úgy. Ezért ez pusztán egy tudattágító iromány, mindenki azt kezd vele, amit akar.

 

Legyen Neked öröm, mert amiért idekeveredtél, biztos van itt valami, ami Neked szól. Ha megtalálod, akkor örülj neki!

Kellemes olvasgatást!

Üdvözlettel:

Mészáros Endre

Segítés
2009. május 08. 15:38

 

Segíteni

Légy annyira boldog, amennyire csak tudsz. Ne törődj másokkal. Ha te boldog vagy, boldogságod segíteni fog másoknak. Te nem tudsz segíteni, a boldogságod azonban igen.

Te nem tudsz segíteni - te rombolsz -, de a boldogságod segíthet. A boldogságnak megvannak a maga munkamódszerei - nagyon közvetettek, nagyon kifinomultak, nagyon nőiesek. Ha te kezdesz dolgozni rajta, az energiád agresszívvé válik, és ha te próbálsz segíteni másoknak, el fognak utasítani. Akaratlanul is elutasítanak, mert úgy tűnik, mintha fölöttük állnál, és senki sem akarja, hogy valaki más szabadítsa fel. Senki sem akarja, hogy valaki más tegye boldoggá, mert az függőségnek tűnik, és mély ellenállás ébred vele szemben.
Egyszerűen ne nyugtalankodj miatta. Ez a másik ember ügye. Nem te okoztad mások gondjait. Sok élet alatt tettek szert rájuk, ezért nekik kell eldobniuk őket. Egyszerűen légy boldog, és a boldogságod bátorságot ad másoknak. Boldogságod révén lesz némi fogalmuk arról, milyen is igent mondani. Ennyi az egész

Tovább >
Reflektálás
2009. március 07. 18:51
Az egy jó jel, jó jelzés, ha reflektálni kezdesz önmagadra - arra, hogy mit teszel, és miért teszed.Amikor kérdések merülnek fel benned a tetteiddel, elkötelezettségeiddel, irányaiddal és céljaiddal kapcsolatban, nagy zavarodottság támad benned. Ennek a zűrzavarnak az elkerülésére sok ember soha nem gondolkodik el azon, amit tesz; egyszerűen csinálja tovább. Egyszerűen továbbugrik egyik dologról a másikra, így nem marad ideje. Fáradt, elalszik; kora reggel pedig újrakezdi az árnyak kergetését. Ez a folyamat halad tovább és tovább, és egy nap meghal anélkül, hogy tudná, ki volt, mit tett és miért.

Most mindenen tétovázni fogsz. Ez a bölcsesség kezdete. Csak az ostoba emberek nem tétováznak soha. Vedd észre, hogy ez a kereső lét egyik ajándéka. Sok más ajándék is vár az úton.

Tovább >